Jul...

Seriöst julen är överskattad enligt mig. Det enda man längtar till är maten och julklapparna. Sen sitter man bara hemma och har tråkigt...

Jaja, imorgon ska jag till Pilträsk och vara med min älskling. <3 Tyvärr så måste jag åka bil i en timma för att få vara med honom och sen sitta i en soffa och glo på tv :P Inte det roligaste, men vad gör man inte för kärleken. 

// M. 

24 December ^^

Merry Christmas!

Sitter hemma  och tittar på Disney Chennel. :) Ska snart äta lite "brunch".

Tack älskling för det fina halsbandet och örhängerna, jag ÄLSKAR dom! ^^ Synd att vi inte kommer träffas nogonting mer idag... 

//M 

 

Tisdag 22 December



2 dagar kvar till JUL! Jag har inte hunit fixa christians julklapp än. Jag vet exakt vad han ska få, men jag kan inte säga vad. ^^  Men julklappen har lite med bilden att göra.                                           




Onsdag.

Min dag började med en "julavslutning" på lappis med fika och julklapps utelning. ^^

Nyckterist?

Jag börjar tro att jag är på väg att bli nyckterist... Sen skolan börjat om har jag festat max 2 ggr.
Om man jämför med i våras då jag festa nästan varje helg och ibland på vardagarna med..
Jag saknar faktist dom tiderna jätte mycket, Över fulla bilar med volymen på max, Folk hängande genom bilrutor och takluckor,  Fullt med folk på torget ^^. Jag kan nog slå vad om att det inte bara är jag som saknar DET!

Men till helgen blir det säkert att dricka och festa, för Christian har julbord, det är Megarock och på söndag är det ju luciavaka ;)

JUL DANSEN torsdag 17/12. :)

Jag är ganska less på att vara nyckter varje helg.

RSS 2.0